zmod 3 noob

GTA:V Modding with ZModeler3 discussion.

Moderator: madga182

zmod 3 noob

Postby Dee_24 » Thu Oct 12, 2017 2:50 pm

after purchasing the license all my viewports remain black no matter howmany times i restart. has anyone had this issue
Dee_24
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 12, 2017 2:47 pm

Re: zmod 3 noob

Postby Oleg » Thu Oct 12, 2017 8:40 pm

Hello.
There is no fix for this problem to the moment, there is a walkaround that works in some cases.
Try this: viewtopic.php?f=25&t=9770
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7761
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: zmod 3 noob

Postby Dee_24 » Fri Oct 13, 2017 2:37 pm

That didnt work. its kind of annoying that i paid for something that wont work without warning
Dee_24
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 12, 2017 2:47 pm

Re: zmod 3 noob

Postby Oleg » Sat Oct 14, 2017 1:43 am

I can refund your payment, as I don't have any solution for this issue currently. I'll need to collect some money to buy new video card that I could reproduce this problem on, my ATI 4870 is quite outdated. :(

meanwhile other users has reported to me that running a compatibility wizard on zmodeler3.exe and setting "compatible with windows 8" allows application to work properly one time (need to run wizard each time they start ZModeler), but this doesn't make me any clue on where to spot for this problem neither how to solve it.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7761
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to Grand Theft Auto V

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests