- Game Crashes When Spawning Vehicle In Game -

GTA:V Modding with ZModeler3 discussion.

Moderator: madga182

- Game Crashes When Spawning Vehicle In Game -

Postby Moonah » Fri Mar 23, 2018 3:58 pm

So, I'm doing everything right on the vehicle as far as I know. I Imported the textures correctly and exported them into "OpenIV" correctly. Everything looks fine in OpenIV (https://gyazo.com/2ed8c157f7a2494622117fd63e6c4031) but when I install it into my game and spawn the vehicle. The vehicle is there for a second and then game crashes. I got this when exporting the .yft I'm pretty sure this is the problem, but literally have no idea how to fix the issue. Any help would be greatly appreciated, thanks.


Missing requried texture in "SPECMAP" on material "emergdef".
Unknown object name "pllights". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Unknown object name "grilles". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Unknown object name "PPV". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Unknown object name "console". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Unknown object name "seats". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Unknown object name "glass". Using random ID: it might not work correctly in game script.
Exported all lods. Hierarchy elements: 87. Collision elements: 22. Materials used: 46. Embedded textures: 0.
Moonah
 
Posts: 8
Joined: Sun Mar 11, 2018 2:58 pm

Return to Grand Theft Auto V

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests