Index outside array boundaries

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

Index outside array boundaries

Postby Harald-RS » Tue Oct 24, 2017 11:57 pm

Hello Everybody,

I have this problem:

Code: Select all
<ERROR> e:\build_bot\win_slave\final_build_ets2_127_overweight_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(499): ??A?$array_t@M@prism@@QEAAAEAM_K@Z: Index outside array boundaries.
Greetings
Harald
Sorry for my bad english, i from germany.
User avatar
Harald-RS
 
Posts: 55
Joined: Sun Oct 21, 2012 8:08 am
Location: Neuburg / Germany

Re: Index outside array boundaries

Postby Oleg » Thu Oct 26, 2017 4:39 am

the best practice would be to start removing groups/branches from hierarchy in attempt to locate a problematic one. it is quite possible the problem is inside just one group. When you locate it, provide hierarchy view here and you can explore it more deeply by removing objects inside of this group. possibly something is wrong with locators (e.g. wheel placement definitions on chassis).
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 8058
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Index outside array boundaries

Postby Harald-RS » Thu Oct 26, 2017 5:37 am

Hi Oleg,

Chassis are now working in ETS2.
Last edited by Harald-RS on Thu Oct 26, 2017 10:49 am, edited 1 time in total.
Greetings
Harald
Sorry for my bad english, i from germany.
User avatar
Harald-RS
 
Posts: 55
Joined: Sun Oct 21, 2012 8:08 am
Location: Neuburg / Germany

Re: Index outside array boundaries

Postby Oleg » Thu Oct 26, 2017 9:26 am

what do guys at scsforum say on this? it feels like the problem is more game-specific. at least I can't read any insight from the error message.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 8058
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Index outside array boundaries

Postby Harald-RS » Thu Oct 26, 2017 1:06 pm

Hi Everbody,

SCS could help me.

My special thanks go to MAX and Komat.

I had to put down the following line on the game_data. sii file.

Code: Select all
   mirror_fov[]:      45.0f    // front2 mirror

Then therefore an American truck also functions.

Then furthermore I have also adapted the line of the mirror in the front

Change this:
Code: Select all
   mirror_fov[]:      100.0f    // front mirror

To this:
Code: Select all
   mirror_fov[]:      45.0f    // front mirror
Greetings
Harald
Sorry for my bad english, i from germany.
User avatar
Harald-RS
 
Posts: 55
Joined: Sun Oct 21, 2012 8:08 am
Location: Neuburg / Germany


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest