AI problem on prefab

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

AI problem on prefab

Postby nicks4317 » Fri Oct 13, 2017 9:37 am

Hello,
so i have been working on this prefab model recently. Everything is fine except the ai there. The ai after shortly entering the tunnel turns invisible and starts coming from the other side of the prefab ai. I didnt add new spline or anything just copied the ai from a different prefab to mine. Any idea whats wrong?. I am doing it for ats btw.

Thank you.
nicks4317
 
Posts: 38
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:30 pm

Re: AI problem on prefab

Postby Oleg » Fri Oct 13, 2017 10:06 am

nicks4317 wrote:...just copied the ai from a different prefab to mine.

problem might be over here.
ai lines have to be connected properly.

also, the best option is to import model back into zmodeler and ensure whether ai lanes are retained properly.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7761
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests