all dummies are flipped

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

all dummies are flipped

Postby Fabiox » Mon Jan 15, 2018 10:29 am

when i have updated the new x64 3.2.0 version of zmodeler when i export i have all the dummies fliepped,how i can solve?? i have same problem in all 2 my computers,and all mods thet i open,my and not,when i export i have all dummies flipped

these are two examples
http://prntscr.com/i0w70b
http://prntscr.com/i0w70b
Fabiox
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 15, 2018 10:22 am

Re: all dummies are flipped

Postby Oleg » Mon Jan 15, 2018 11:27 am

you should rotate all affected dummies 180Y in your scene. This applies to your saved .z3d files only; newly-imported models will have correct dummy setup initially.

note, this applies to dummies in prefabs and in collision branch too.

dummies and objects rotations have been fixed to match game needs (earlier a hot-fix rotation was used in export code, but it gave wrong result in some cases).
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 8065
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: all dummies are flipped

Postby StAfFoRdShIrE » Fri Feb 09, 2018 11:27 am

Same prob for me.
StAfFoRdShIrE
 
Posts: 18
Joined: Fri Jan 11, 2013 2:16 pm

Re: all dummies are flipped

Postby Oleg » Fri Feb 09, 2018 11:50 am

same reply as above.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 8065
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests