Help with a problem with zmodeler 1.7

Discuss ZModeler 1 series issues here, ask for help and help others to become advanced users

Moderators: Oleg, _RicH_

Help with a problem with zmodeler 1.7

Postby NFS Police Force » Wed May 28, 2014 8:33 am

Help I am trying to work on a car and I am having this problem in zmodeler 1.7 .Could someone help me out with this problem .Thank You . :wink:
Image
NFS Police Force
Chief of NFS Police H.Q.
http://www.nfspolicehq.com
NFS Police Force
 
Posts: 6
Joined: Wed May 03, 2006 7:52 pm

Re: Help with a problem with zmodeler 1.7

Postby Oleg » Wed May 28, 2014 10:25 am

Create a shortcut to zmodeler.exe, then change its properties by toggling option: "Disable desktop composition" (or something like that, I don't remember exact name of this option/compatibility).
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7453
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron